Termeni și condiții generale de utilizare ale site-ului

Prin navigarea pe acest site internet sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare.

Acuratețea informațiilor este o prioritate pentru noi, însă pot apărea schimbări față de cele publicate pe acest site. Înainte de a lua decizii pe baza acestor informații vă încurajăm să ne contactați.

Utilizarea informațiilor se face exclusiv pe răspunderea persoanei care navighează. Administratorul site-ului Yoga for Body Mind with Anca (https://ancaela.com) își declină răspunderea în legătură cu utilizarea informațiilor, adecvarea lor pentru contextul specific al persoanei respective, a companiei pe care o reprezintă sau a oricărui terț căruia i se transmit aceste informații.

Proprietatea informațiilor conținute de acest site este a proprietarului site-ului, cu excepția cazurilor unde este specificat altfel în mod explicit. Ne rezervăm toate drepturile asupra acestor informații. Acest site poate fi citat cu condiția menționării explicite a Yoga for Body Mind with Anca (https://ancaela.com) și a inserării link-ului la informația în cauză.

Pe site-ul Yoga for Body Mind with Anca (https://ancaela.com) pot apărea link-uri la pagini web ale terților sau conținut pus la dispoziție de alte site-uri. Yoga for Body Mind with Anca nu își asumă responsabilitatea pentru paginile web ale terților care sunt guvernate de propriile lor politici de utilizare și de confidențialitate.

Acest site folosește cookies, dar nu pentru a vă identifica. Pentru detalii vă rugăm să citiți aici.

Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai buna experiență de navigare. Află mai multe sau personalizează-ți setările aici.