Schimbari si portrete

O replica din filmul “Coco avant Chanel” suna cam asa: “O femeie care isi tunde parul e o femeie pe cale sa isi schimbe viata”. Ei bine, nu am mers atat de departe, am facut totusi o schimbare radicala temporara – una care, ori de cate ori se intampla, starneste reactii dintre cele mai diverse. Si pe care imi place sa le inregistrez ca pe niste mici marturii pe care altfel oamenii nu au curajul sa mi le faca.

De data asta, schimbarea si sentimentele din spatele ei vor ramane consemnate printre Portretele de femeie pe care Studio Foto Union le realizeaza in perioada 1-8 martie. Poate ele vor deschide orizonturi noi, poate vor marca praguri neasteptate pentru mine. Orice ar urma insa, fotografiile acestea vor ramane dovezi pentru emotii, munca, zambete, asteptari si multa pasiune. Emotii si asteptari ale personajelor feminine care fac subectul portretelor, munca si pasiune din partea lui Cristi, Radu si a echipei lor, zambete de ambele parti…

Portret de femeie e un proiect care ti se agata de suflet, in special datorita oamenilor implicati in derularea si sustinerea lui.  Asa ca, fetelor, profitati de el in urmatoarele 3 zile pe care le mai aveti la dispozitie. Schimbati ceva la voi sau, dimpotriva, ramaneti asa cum sunteti! Explorati-va sufletul prin intermediul imaginii, intrati pentru cateva minute in joc!

Comments 0

 1. March 5, 2012

  Binenteles ca starneste reactii diverse. Tu o stii pe a mea :))

  1. ancaela
   March 5, 2012

   Hmmm…trebuia sa pun cu bold cuvantul “temporar” 😛 o sa avem o discutie maine seara :))

Write a comment