Declarație de dragoste

0109Pentru mine, 2015 a fost parcă mai mult ca niciodată despre oameni. Mai precis, despre oameni care și-au pus amprenta asupra mea, despre oameni de care m-am îndrăgostit, descoperindu-i de la zero sau redescoperindu-i în ipostaze noi. Despre oameni care m-au învatat ceva despre mine. Îmi place să spun fără ezitări că mă îndrăgostesc zilnic de cineva, de frumusețea sufletească a cuiva – sau cel puțin așa îmi propun, să caut asta în fiecare interacțiune umană cotidiană. Iar 2015 a fost despre asta, despre experiențe, emoții și sentimente noi, nutrite chiar și față de oameni prea puțin familiari mie.

2015 a fost despre cei cunoscuți pentru prima dată, dar care m-au cucerit iremediabil prin noblețea lor sufletească sau despre cei pe care am avut impresia că îi cunoșteam de-o viață, după primele 10 minute de conversație. A fost despre cei care m-au pus în dificultate și față de care poate m-am încruntat inițial, pentru ca apoi să îmi dau seama cât de mult m-au împins spre propria mea redescoperire. A fost despre oameni cameleonici, de la care am învățat cum să văd partea plină a paharului.

2015 a fost despre joc și joacă, în preajma unor inimi zburdalnice care mi-au adus un zâmbet larg pe chip, chiar și în momentele tensionate (pentru ca uneori râdem din amintiri, nu-i așa :)?). A fost un an UMAN și CALD, pentru care aș vrea să le mulțumesc acum celor care au lăsat o urmă de blândețe și de creștere în sufletul meu. Datorită lor, sunt astăzi mai bogată la nivel afectiv, personal, profesional ș.a.m.d.

Ca de obicei, închei cu tradiționalul “2016, show me what you got!” Și privesc cu o curiozitate umană nerăbdătoare către toți cei care îmi vor ieși în cale!

Write a comment