Amurgul idolilor

Imi pare rau ca abia astazi ajung la o concluzie care se tot incapatana de ceva vreme sa fie trasa, si anume: dovada tariei de caracter o faci atunci cand decizi sa renunti definitiv la oamenii care iti fac cel mai mult rau, dar pe care totusi ii iubesti enorm. La cei care te-au ajutat sa te definesti, care au scos la iveala sublimul din tine, dar care atunci cand au gresit, au distrus toate caile de acces catre sufletul tau. Ei sunt cei care judeca inainte sa te inteleaga si ale caror mistere nu le vei dezlega niciodata. De ce maretia lor nu poate fi dusa pana la capat? De ce sunt capabili de un gest care sa le distruga toata aura? Nu o sa pricep niciodata, si totusi prefer sa raman nelamurita decat sa-mi fac rau cautand explicatiile.
Pana la urma, fiecare e responsabil sa isi aleaga oamenii pe care si-i doreste alaturi si felul in care ii va pastra. Acesta este punctul in care imi dau seama ca egoismul nu este daunator, atata vreme cat e in joc salvarea Sinelui si a integritatii noastre.

De azi, nu mai exista momentul magic pentru mine…Si va dura mult pana va fi reinventat unul..

Comments 0

  1. Anonymous
    March 14, 2009

    Iubirea este o altă trăsătură de caracter. Tăria iubirii constă în a ştii când să te opreşti, în a ştii CÂND să primeşti şi mai ales în a ştii CUM să primeşti. Iubirea iartă, iubirea dă şanse. Dar oare când nu mai există iubire… mai există ŞANSĂ?

  2. Lilly
    March 31, 2009

    oamenii judeca fara sa cunoasca o situatie cu adevarat,oamenii sunt rai,egoisti si dificili..ah, si sfatul meu draga mea colega de atata timp:renunta la idoli si la sensibilitati (aparente). In cele din urma fiecare isi da arama pe fata pana si prietenii atat de apropiati, oamenii aia de care erai sigur/a ca vor fi mereu acolo. Tu te-ai descoperit pe tine?

Write a comment