Wellbeing împreună

Tipuri de activități yoga si sesiuni mindfulness

Clase regulate de yoga – Yoga pentru dureri de spate

După o zi în care ai stat mult pe scaun sau în picioare, spatele tău își cere cu siguranța dreptul la relaxare! Vino să petrecem împreună 60 de minute de yoga, în care vom practica exerciții de respirație, mișcări conștiente de stretching pentru detensionarea gâtului și a umerilor și o scurtă meditație ghidată pentru interiorizare & recentrare. Audiență generală.  

Ateliere la cerere – Tehnici de relaxare rapidă

Ia o pauză de reset! Știu că ești ocupat, dar în același timp ți-ar prinde bine niște instrumente pe care să le ai oricând la îndemână, mai ales în perioade aglomerate. Ia-ți colegii sau echipa și veniți la atelierul de Tehnici de Relaxare Rapidă. Aici, veți învăța elementele de bază despre o respirație corectă sau exerciții simple de stretching și veți avea parte de o relaxare ghidată axată pe restabilirea echilibrului minte-corp. Nu e nevoie de experiență anterioară sau de saltele, vom folosi scaune și orice alte accesorii disponibile la fața locului, fie că sesiunea se desfășoară online sau offline. 

Sesiuni private de terapie prin yoga sau clase de grup – online sau offline

Te confrunți cu durere cronică de spate sau cu episoade repetate de anxietate, atacuri de panică, burnout?  Ai la dispoziție un instructor certificat de yoga, gata să organizeze clase private 1:1 sau clase de grup pentru echipa / colegii tăi! Sesiunile sunt blânde, 100% adaptate la nevoile perechii minte-corp și axate pe beneficiile terapeutice pe care oricine le poate experimenta prin practici de yoga & mindfulness. Nu e nevoie de experiență anterioară.   

Sesiuni de mindfulness corporate în cadrul unui teambuilding sau retreat de wellbeing dedicat unei echipe din cadrul aceleiași companii

La cerere, pot organiza online sau offline sesiuni dedicate în afara biroului, ca parte din programe mai ample de teambuilding sau chiar un retreat 100% axat pe tehnici de wellbeing și transformare a stilului de viață. De la angajator, trebuie sa știu doar care este obiectivul vizat, iar eu pot veni cu propuneri care să adreseze acele nevoi specifice. Pot să garantez o experiență de răsfăț completă, care va face diferența atunci când va fi evaluat gradul de conectare și engagement-ul din cadrul echipei!

Hai să ne cunoastem!

În terapia prin yoga, nu există limitări, de tipul « nu sunt flexibil » sau « nu am experiență ». Dacă poți să respiri, știi să faci yoga! Lasă-mi un mesaj și hai să pornim împreună pe acest drum!