Programe pentru companii

Prin sesiunile pe care le creez pentru angajați, le pun la dispoziție o serie de instrumente care să susțină balanța work-life.

yoga pentru angajati
Durerile de spate, de umeri, de cap, anxietatea, insomniile, oboseala și lipsa de energie sunt simptome des întâlnite la locul de munca, indiferent că se desfășoară la birou sau de la distanță. Nu le putem lăsa la ușă atunci când ne derulăm activitatea profesională, la fel cum nu ne dorim nici să le ducem înapoi în spațiul personal. 
Prin sesiunile pe care le creez pentru angajați, le pun la dispoziție o serie de instrumente care să susțină balanța work-life. Variantele propuse includ practici de grup pentru aceștia, ca parte din programe mai ample de teambuilding, sau practici individuale, axate pe nevoile lor personale și pe un program stabilit de comun acord. 
Angajații pot experimenta offline sau online clase de yoga de grup sau private de niveluri diferite, workshopuri de gestionare a stresului, planuri personalizate pentru un stil de viață mai sănătos și chiar excursii transformaționale de wellbeing! 

5-20

Participanți, în funcție de spațiul disponibil

Sesiunile pot fi bilingve

Română – Engleză

Hai să ne cunoastem!