Regula de supravietuire: creativitate in captivitate

In ultima vreme ma pasioneaza foarte mult tot ce tine de creativitate si de cum putem sa o descoperim & intretinem la noi, in ciuda “intemperiilor” stereotipe cotidiene. Ma preocupa atat de tare subiectul incat i-am dedicat lucrarea mea de disertatie, m-am apucat de cursurile de teatru de improvizatie de la Improvisneyland, am fost la Londra la cursul de Creativitate in Relatii Publice al agentiei Pinnacle PR si, mai nou, sunt avida sa interoghez orice “sursa” care mi se pare buna “de muls” pe zona asta 🙂

Cred ca e o reactie de auto-aparare fireasca, in fata tuturor incercarilor zilnice de a fi asezati intr-un pat al lui Procust care ne alieneaza, de fapt, de tot ce ne face placere. Ma feresc de plafonare si sper sa reusesc sa nu raman doar la stadiul de teorie, ci sa si pun in practica invatamintele, mai ales ca asta nu inseamna decat sa las sa iasa la suprafata porniri native care uneori sunt amagite de promisiunile zilnice de stabilitate.

Voi incerca de acum inainte sa aduc in atentie tot ceea ce gasesc demn de a fi desemnat creativ si cu potential sa ii inspire pe altii.

Incep astazi prin filmuletul de mai jos, pentru care trebuie sa ii multumesc unui Creativ rabdator din Romania, care si-a rupt din timpul dedicat muncii :):

[vimeo http://www.vimeo.com/24302498 w=400&h=300]

Voi reveni pe subiect, promit. E prea meserias ca sa fie lasat de-o parte. Pana atunci, hai sa vedem cate dintre cele 29 de tip-uri de mai sus sunt in lista noastra de prioritati.

Write a comment