Ce mai fac în noiembrie pentru minte și corp?

În primul rând, continuăm sesiunile din comunitatea online în fiecare duminică, de la ora 19:30. Am un grup pe care îl îndrăgesc enorm și alături de care am trecut prin toate lunile astea mai grele de izolare. Așa că râmânem aproape și aici! Sesiunile sunt gratuite, au un farmec aparte pentru că sunt duminica seara, iar toți participanții de până acum se laudă că dorm buștean după practica 🙂 Clasele sunt disponibile ulterior și ca înregistrări pe canalul meu de Youtube.

După 3 retreat-uri offline și ținând cont de condițiile actuale, pregătesc în premieră un retreat 100% indoor și online. Va fi cu sesiuni live și înregistrate, audio / video, cu motive de reflecție și interacțiune pe tema sănătății minte-corp. Știu că la interior o să tot petrecem timp în lunile următoare, ar fi frumos să avem și câteva instrumente simple de îngrijire personală la care să apelăm când intrăm “pe avarie”. Țineți aproape pentru mai multe detalii.

Pentru că am terminat formarea de 800-H la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam și lucrez sub supervizare pentru acreditarea C-IAYT, continui sesiunile 1:1 de terapie prin yoga, după protocolul și principiile Asociației Internaționale a Terapeuților prin Yoga. Am disponibile 4 locuri noi în fiecare lună. Principalele provocări de sănătate pe care le adresez în timpul sesiunilor sunt:

 • Stres / oboseală cronică / burnout / insomnie
 • Stare de neliniște, anxietate, frică, iritabilitate, furie, atacuri de panică
 • Probleme musculo-scheletale: dureri de mijloc, scolioză, dureri de umăr/genunchi, sindromul sacro-iliac, hernie de disc, discopatie lombară, sciatică, osteopenie, osteoporoză
 • Probleme digestive – balonare, constipație, reflux gastric, gastrită, colon iritabil, hernie hiatală etc.
 • Artrită reumatoidă / osteoartrită
 • Boli cronice / autoimune
 • Dezechilibre hormonale
 • Tensiune arterială mare / probleme respiratorii sau cardiovasculare
 • Sănătatea feminină și masculină: probleme menstruale, endometrioză, sindromul ovarelor poli-chistice, afecțiuni ale prostatei
 • Tulburări ale sistemului nervos: boli degenerative, epilepsie, scleroză multiplă, Parkinson etc
 • Recuperarea după cancer sau alte afecțiuni debilitante atât pentru pacienți, cât și pentru aparținătorii lor.

De asemenea, mă aventurez și într-un spațiu offline, în minunatul studio de la Activero București (zona Cotroceni), unde încep activitatea în condiții de maximă siguranță. Mulți dintre oameni mi-au cerut și asta, pentru că le lipsește interacțiunea nemijlocită de tehnologie, așa că am căutat o opțiune, zic eu, viabilă pentru toată lumea. Din noiembrie, voi susține aici sesiuni de terapie prin yoga 1:1, sesiuni semi-private cu 2-5 persoane, dar și sesiuni de Pregnancy Yoga pentru viitoarele mămici. Îmi doresc să dezvolt în mod special zona de Pregnancy, ca să creez o comunitate în care susținem un mod de viață sănătos pentru ansamblul minte-corp. O practică din care toată lumea are de câștigat: femeile, viitorii lor bebeluși, partenerii de viață și familiile lor extinse.  

Nu în ultimul rând, merg la firul ierbii alături de oamenii de la Special Olympics România și ne vedem săptămânal, începând de sâmbătă, 7 noiembrie, de la 09:30, live pe pagina lor de Facebook.

Write a comment