Locuri in care ma reintorc cu drag

Sunt locuri care ne “cheama” constant, pentru ca o mare parte din viata noastra s-a desfasurat intr-insele. Apoi, sunt oamenii acelor locuri care ti se lipesc de suflet si pe care iti face placere sa ii revezi oricand.

Spunem si cu ocazia altei postari ca Facultatea de Litere este, pentru mine, un astfel de spatiu. Si ma bucur foarte tare sa vad acum acolo un nucleu de oameni inimosi (printre care si Diana Diaconescu, PR recrutat foarte inspirat din randul absolventilor de la Litere), care ii duc mai departe povestea, prin fiecare activitate pe care o instrumenteaza. Si se pare ca nu trece luna fara sa fie cate una: numai anul acesta au fost deja Zilele Portilor Deschise despre care puteti citi aici, Targul Educatiei prezentat aici, iar pe 18 & 19 mai este inca in derulare Colocviul stiintific anual al studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si alumnilor in stiintele comunicarii si relatiilor publice. La ultimul dintre ele tocmai am participat ieri si am plecat de acolo tare mandra sa vad ce frumos s-au “tesut” prezentarile studentilor din ciclul de licenta, cu cele ale masteranzilor in curs de certificare sau deja “certificati”. Mi-a crescut inima sa vad cum se coaguleaza viitoarele generatii de profesionisti, cum se formeaza noi echipe, cum se implica in lucruri valoroase tineri si profesori care fac totul cu pasiune.

La mai mare si la cat mai multe actiuni care dau viata Literelor si intregii Universitati din Bucuresti! Liceenilor curiosi pentru care se apropie examene de admitere, absolventilor mandri de radacinile lor, studentilor deja existenti si nu numai le recomand cu caldura sa fie cu ochii pe ele si pe toate celelalte stiri aici, aici sau aici.

Write a comment