Încă puțin până la Absolvirea comunicatorilor

După atâta scris la licență, un  articol pe blog îmi pare o delectare bine meritată. Profit de momentul de respiro ca să traduc în cuvinte emoțiile care cred că nu ocolesc pe niciunul dintre noi acum (și când spun “noi”, mă refer la tineretul CRP-ist de la Universitate), știind că mâine, pe vremea asta, Aula Magna a Universității din București va geme de apropiați de-ai noștri, curioși să ne vadă în robe. Deja simt cum mi-o ia inima la trap când imi imaginez colegii, profii, părinții, iubiții și prietenii noștri, care vor aștepta “să performăm” și să le umplem sufletele de mândrie.

Da, maine Universitatea din București își va arunca în vâltorile maturității promoția 2007-2010 de comunicatori și sper ca totul să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Desigur, mai sunt mici formalități până vom fi absolvenți cu acte în regulă, dar mâine primul pas va fi deja făcut. Vom fi încântați dacă vom avea alături de sufletele noastre o audiență care să ne împărtășească emoțiile, dar mai ales care să ne ajute să trecem peste ele.

Așadar, ne vedem mâine, la ora 14:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, pentru a fi dirijorii noștri atunci când vom interpreta Gaudeamus igitur! Până atunci, pregătiți-vă ținuta de gală, aparatele foto și camerele de filmat!

Write a comment