Despre PR, social media si nu numai @ Amsterdam

Zilele care urmeaza vor fi dedicate unei eveniment care se anunta impresionant din punctul de vedere al agendei si al speakerilor. Este vorba despre cel de-al doilea summit international de PR si Social Media, organizat de Ragan Communications si gazduit de ING la Amsterdam. Printre speakeri se numara si Scott Monty, Head of Social Media Ford, despre care am avut placerea sa scriu in studiul de caz al disertatiei. Ei bine, voi avea acum si onoarea de a-l asculta si cunoaste live.

O vizita la Amsterdam nu poate sa se incheie, desigur, fara o intalnire cum se cuvine cu Ionut Tecuceanu, care pun pariu ca a strans multe povesti in cele cateva luni de cand s-a mutat acolo.

De la Summit voi relata atat aici, cat si pe un blog cunoscut pentru interesul autoarei sale catre zona de PR. Mentin suspansul momentan si voi reveni curand cu dezvaluirea.

20130515-194932.jpg

Comments 0

 1. May 17, 2013

  Super!
  astept cu interes articolul 🙂

  1. ancaela
   May 17, 2013

   Pana atunci, am publicat deja in premiera un guest post pe blogul Ruxandrei Predescu. Te invit sa-l citesti aici: http://printreranduri.eu/2013/05/live-din-amsterdam-pr-and-social-media-summit-ziua-1. Voi reveni si pe blogul meu zilele urmatoare.

Write a comment