Despre mine

Anca Amariei

Sunt Anca Amariei si iti multumesc ca ai deschis fereastra mea digitala! Vei gasi aici reflectii profesionale si personale, esente ale trairilor mele, povesti despre incercarile mele de echilibru cotidian.

De vreo 6 ani, practic yoga, iar in 2017 am devenit si instructor; practic teatrul de improvizatie si sunt voluntar al Asociatiei Global Dignity. Despre ce au adus ele in viata mea puteti citi aici si aici. Incepand din 2015, fac parte din trupa Martienii si, alaturi de acesti oameni minunati, sprijinim cauze caritabile. Imi place sa ma joc si cu poezia si scriu versuri pe blogul http://www.sevagandurilor.wordpress.com. Cand sunt serioasa, desi nici macar atunci nu incetez sa ma joc, sunt Marketing & Communications Manager pentru Discovery Networks.

Filosofia mea de viata jongleaza cu doua concepte-cheie: cel de libertate si cel de responsabilitate, valori pe care le cresc la mine insami si pe care imi place sa le incurajez si in ceilalti.

Va invit sa cititi cu ingaduinta amprentele pe care le las in urma mea aici. Deschideti cu incredere fereastra si, daca aveti ganduri de pictat pe ea, sunt bucuroasa sa le aflu.

Ma gasiti si la:

ancaelena.amariei@gmail.com

https://www.facebook.com/AncaAmariei

N.B.: pentru ca m-am confruntat cu numeroase reactii pe care nu le consider demne de a fi revendicate de limba romana, imi rezerv dreptul de a aproba numai acele comentarii exprimate in conformitate cu normele gramaticale in uz. Este o forma de respect fata de cititori si o atitudine pe care mi-ar placea sa o vad la toti utilizatorii platformelor de comunicare online, care ar trebui sa isi constientizeze responsabilitatea pe care o au fata de conservarea proprietatii acestei limbi.

5 gânduri despre „Despre mine

 1. Buna seara!

  Ma bucur tare mult pentru ca te-am gasit (intamplator) pe wordpress. Au trecut foarte multi ani de cand ne cunoastem si poate ca tocmai acesta este motivul pentru care sunt atat de incantata cand inteleg ca drumul pe care il urmezi este unul atat de ofertant pentru o persoana atat de talentata ca tine.
  Sper sa reusim sa ne intalnim la o eventuala reuniune si mai presus de asta sper sa tinem legatura .
  Blogul este foarte frumos si este creat cu bun gust.
  Pentru ca tot vin sarbatorile iti urez sanatate, pace si succes in ceea ce ti-ai propus.

  IRINA GHEORGHE

  1. Heey, Irina! Ce amintiri frumoase imi aduci…Esti cumva si pe Facebook ca sa pastram legatura mai usor? Te pup!

   1. Salu!

    Craciun fericit!
    Numarul meu de tel. ..0727385434. Da , ma gasesti si pe Facebook!Acum stau in P22 . Putem sa ne vedem, eventual si cu Miky . De curand am descoperit ca avem acelasi drum spre job:).
    Te pup!

Comentariile sunt închise.