…’09, ‘010…

E tarziu, e liniste in camera de camin si ma bantuie ganduri si amintiri. Ar trebui sa realizez cu totul altceva fata de ce fac acum (adica scriu pe blog), dar migrena pe care o am e un motiv in plus care ma deturneaza de la sarcina pe care mi-am autoindicat-o.

Normal ar fi sa fac un bilant al anului 2009 si un forecast pentru 2010, ceea ce m-ar ajuta poate sa-mi fac mai multa ordine in ganduri. Nu as vrea sa fiu insa prea analitica, ci mai degraba sintetica. Bref, 2009 presarat de realizari, sa zicem profesionale, un an “cu elan”, pe care mi-ar placea sa il continui si in 2010. Un an in care am renuntat sa mai sper la implinirea unor dorinte vechi, optand pentru a ma resemna si a ma gandi mai mult la linistea mea sufleteasca. Un an in care m-am regasit in oamenii de langa mine, dar mai ales in acel om pe care l-am asteptat si l-am cautat. Un an plin de eforturi rasplatite.

Pentru 2010, imi doresc sa am intelepciunea necesara deciziilor pe care va trebui sa le iau. Atat. Desigur, pe langa “traditionalele” sanatate, fericire bla bla bla. Imi doresc  inteligenta emotionala si multa forta interioara. Stiu ca urmeaza un an decisiv, de aceea sunt esentiale atitudinea si starea mea de spirit. Asadar, pe 2010 il astept ca pe o provocare pe care sper sa o depasesc cu brio.

Fie ca acest an rotund sa ne aduca tuturor ceea ce am sperat.

Write a comment